thema, week van 12 november

Beste ouders,

Volgende week vertellen, zingen, dansen,knutselen, spelen we uiteraard rond het thema grootouders! We hebben al geoefend voor ons dansje, per twee. De eerste kleuter houdt de paardenkop vast en de tweede de staart. Ik heb al afgesproken met de kleuters dat we zullen wisselen met kop en staart! Voor de koppen en staarten zorg ik!

Wat de kleding van de kleuters betreft: ze mogen bruine of witte of zwarte kleren aandoen. Ze moeten niet in één kleur gekleed zijn, maar het mag ook.  Je mag ook combineren: bv. een witte trui en een bruine broek, witte broekkousen met een zwarte rok en een zwarte trui... Als het niet lukt met de kleuren, vraag je het maar aan mij: we hebben op school heel wat reservekledij.

Volgende dinsdag gaan we naar de Zoerla. De chauffeurs die zich opgegeven hebben om ons te vervoeren, mogen tegen 13.30u naar onze keverklas komen. Chauffeurs, willen jullie er op letten  dat er een juf aanwezig is als je de kleuters afzet! Dat geldt zowel in de Zoerle als terug op school! Alvast dankjewel !

Geven jullie begin volgende week alstublieft het briefje mee voor het grootouderfeest: hoeveel grootouders komen er op woensdag en op donderdag? 

Nog een vraagje: hoe noemt jullie kleuter zijn grootouders? Als we daar in de klas over vertellen, is dat verwarrend voor de kleuters. Dan zegt de ene : ik heb geen oma en opa. Een andere zegt: ik heb geen vava en moemoe. Schrijven jullie dat eens op een briefje? (het mag op het briefje van het grootouderfeest)

Tot op het oudercontact, dinsdag of woensdag!

Groeten van juf Hilde

 

 

 

Go to top