Blijven slapen op school, een hele belevenis!

Het was plezant!

Klik hier voor de foto's.

De jongens en meisjes van onze klas werden deze week vereeuwigd. We maakten schaduwportretten en deze hangen nu tegen de kast in de klas. Het geeft meteen een ander zicht aan de klas. Nu beginnen we aan de vliegende heksen zodat we van onze klas een aangename 'place to be' maken.

Vandaag gingen we op bezoek in het tweede leerjaar. De leerlingen van juf Krista en juf Miet zijn nieuw aan deze kant van de school. Om hen een beetje vertrouwd te maken met de nieuwe vestiging kregen ze een peter of meter. Sommigen hadden het geluk om er zelfs twee te krijgen. In het zesde zitten namelijk meer leerlingen dan in het tweede. Onze zesdeklassers gaan dus de leerlingen van het tweede wegwijs maken in onze school. Binnenkort plannen we alvast een gezamenlijke knutselactiviteit. Als je op de grote foto klikt kom je bij de andere foto's uit.

Onze eerste schooldag zit er op. Het schoolthema voor dit jaar is 'Bouwen aan onze toekomst'. Via een blindenspel en een bouwact leerden we samenwerken, samen bouwen aan een leerrijk en plezant schooljaar. Klik op de foto om de andere sfeerfoto's te bekijken.

Go to top