Dagverslag

Toppie !!!!  Eindelijk was de zon daar. Omdat die zon zo mee viel hebben we voor morgen en overmorgen 'nog meer zon' besteld. We skieden een ganse dag en vanavond na het eten staat er nog een fakkeltocht op het programma. Toen we om drie uur stopten met skiën dook iedereen in de koekjesdoos. De overschot van broodjes van deze middag ging er ook nog aan. Die berglucht zorgt voor een gezonde eetlust. Gelukkig duren de solden in België nog een week, want de knoppen springen hier van de broeken. Ook bij de leerkrachten !!

Het weer

Wawwww, wat een dag. Vanmorgen vertrokken we hier in Arzl in de mist. Eens we hogerop reden naar de skipiste van Hoch Imst toe zaten we meteen boven de wolken. We hadden praktisch de ganse dag zon. Af en toe kroop ze wel eens weg, maar het was een topdag. Vanmiddag was het aan het dalstation op 1000 meter hoogte 14°. Hadden we die zwembroek nu toch maar in onze valies gestoken !
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Buiten een blauwe plek links en rechts valt er niets te melden.

Het skiën

We hadden vandaag een reuzeskidag. Het was verstandig van ons om gisteren niet te gaan skiën. De kinderen genoten ervan. Het waren allemaal lachtende, blozende gezichtjes. We skieden vandaag met onze Belgische monitoren. Juf Wendy was ook paraat. Ze had in Italië een weekje verlof genomen om met ons te gaan skiën. De groepen werden terug verdeeld, zodat ieder op zijn niveau kan skiën. Buiten Vince en Noa deed iedereen vandaag de grote afdaling. De vier gevorderden deden reeds de rode en zwarte piste. Jef, Jeremy, Lars, Ferre, Jarne en Arn deden reeds tweemaal de rode piste. Wij skieden met hen van 2100 m tot 1000 m. Morgen mag er ook nog een andere groep de rode piste doen. Vince, Noa en Fleur kregen vandaag les van meester Timothy en Tom. Zij hebben nog wat schrik.

Avondeten

-

Avondactiviteit

Fakkeltocht.

Programma morgen

Morgen gaan we weer een ganse dag skiën. 's Middags gaan we met alle kinderen naar het hoogste punt van het skistation. Op 2100 meter hebben we een mooi zicht op de stad Imst en het Inntal. Daar houden we een fotosessie. We stoppen een uurtje vroeger met skiën en gaan dan nog broekskiën. 's Avonds is het de gala-avond met casino. 

Kamerorde

 101 102  104   105 107 111 301 302 303 304
6  9 10   2 10   8  9 10   8


Wist je dat ?

- Alvast even melden dat men hier in Oostenrijk problemen heeft met de bedeling van de post. Gisteren zijn er een pak brieven van de scholen van Veerle en Bergom toegekomen die hier vorige week zaten. Wij hebben nog geen brieven aangekregen buiten die brieven die meester Guy bij had. Misschien kan het handig zijn om een extra mailtje te sturen. Sommige kinderen hebben nog geen post gehad.

Laatst aangepast op dinsdag, 23 januari 2018 22:53

Media

Afbeelding galerij

Go to top