Dagverslag

Onze laatste volledige dag hier in Arzl is achter de rug. (snifsnif) Het was een toffe dag met veel skiën en veel zon. Na het skiën zijn we nog gaan rodelen. Met een slee, waar me met z'n tweeën opzaten, gleden we langs de wandelweg over een afstand van 3 km naar beneden. Wat een avontuur!  Terug in het hotel douchten we eerst en daarna gingen we nog even inkopen doen in de MPreis. De leerlingen kregen nog een extra beloning voor hun gedrag deze week. Het was een fijne groep waar we tal van complimenten over kregen. Ze kregen elk een euro extra bij hun gewonnen quizgeld. Na het eten waren de Oostenrijkse monitoren hier om de medailles uit te reiken. Daarna was het fuiven geblazen. Na een lange sneeuwklassen begint bij ons ook de vermoeidheid op te steken. We gaan het daarom vanavond beperkt houden in dit verslag. Alvast bedankt nog voor de leuke berichten in het gastenboek. Het is leuk dat het werk van ons team zo gewaardeerd wordt. Morgen printen we de laatste mails uit. Om 9 uur verdwijnt de computer in de bus. We proberen om hier om 10 uur te vertrekken. Met wat geluk zijn we dan rond 22 uur 's avonds in Heultje. Hou alvast uw telefoon bij de hand voor de telefoonketting.

Het weer

We hadden weer de ganse dag zon. In  de namiddag kwam er wat lichte bewolking opzetten. Het was helemaal niet koud. 
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Leeg ! We brengen morgen iedereen gezond en wel mee naar huis.

Het skiën

We hadden een prima skidag. In de voormiddag was er de skiwedstrijd. Na de middag deden we nog tweemaal in één groep de grote afdaling. Fleur en Noa kozen ervoor om dan op de babypiste te gaan skiën. Zij deden dit hier prima. De uitslag van de skiwedstrijd geven we later op de avond. We laten u nog graag even in spanning.

De uitslag van de skiwedstrijd :

JONGENS 1

1. Ferre
2. Jarne
3. Emiel
4. Arn
5. Jef
6. Jeremy
7. Seppe
8. Tim

JONGENS 2

1. Zico
2. Rik
3. Daan
4. Bjarne
5. Lars
6. Quinten D
7. Quiten VO
8. Vince

GEVORDERDEN

1. Victor
2. Gilles
3. Elise
4. Mauro

MEISJES

1. Amber
2. Renee
3. Merel
4. Roos
5. Marthe
6. Floor
7. Luna
8. Fleur
9. Noa

Avondeten

- Bollekessoep
- Frit met kippennuggets
- Frisco

Avondactiviteit

Swingpaleis en fuif

Programma morgen

Busreis naar huis.

Kamerorde

 101 102  104   105 107  111 301 302 303 304
5  10 10 
10  10 10 

 

MORGEN WORDEN DE LAATSTE MAILS OM 9 UUR AFGEDRUKT. DAARNA GAAN COMPUTER EN PRINTER DE BUS IN. STUUR DUS ALLES TIJDIG DOOR !!!!

 

Laatst aangepast op vrijdag, 26 januari 2018 00:58

Media

Go to top