Dagverslag

Wederom een zalige dag. Hoe kan het ook anders met zo'n toffe groep kinderen. Het weer, de zon en de sneeuw zitten mee. We hebben vandaag bijna vijf uur op de latten gestaan. Spijtig genoeg is Oostenrijk zo ver van Heultje. Anders konden we een uurtje LO inruilen voor een uurtje skiën. Na het skiën vliegen de kinderen telkens weer in de koeken en sapjes. Van een ganse dag in open lucht te verblijven krijgen ze een grote eetlust. We gingen vandaag een halfuurtje vroeger eten om tijdig naar het zwembad te kunnen vertrekken. We moesten een half uurtje met de bus rijden. Oja, nog een dankuwel aan de mama van Marieke voor deze lekkere koeken. We zwommen vanavond bijna twee uur. Nu kunnen we fris het bed in.

Het weer

Zonnniiigggggggg!!  Deze morgen was het berekoud. De hele dag scheen de zon. Er was geen wolkje aan de hemel. Zalig om te skiën. Toen we om 15 uur stopten met skiën was het aan het middenstation al terug -6°.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Elke heeft daarstraks haar knie wat bezeerd. We hebben ze ondertussen goed ingesmeerd zodat ze donderdag mee kan doen aan de skiwedstrijd. Steven, onze spoedverpleegkundige, vertelde dat het niet ernstig was. Aan haar 'getetter' te horen is ze ok. Morgen gaat ze gewoon mee naar Innsbrück.

Het skiën

Hoe kan het anders dan een reuzedag geweest te zijn. Zon, goede sneeuw en reuzeskiërs. Meer ingrediënten heb je niet nodig om met een goed gevoel aan een nieuwe skidag te beginnen. En we hebben ons geamuseerd tot en met. De gevorderden zaten constant op de rode piste en ze hebben zelfs de zwarte piste gedaan. Twee andere groepen deden ook de rode piste en skieden van 2100 tot 1000 meter. Donderdag gaan we waarschijnlijk met alle groepen de rode piste doen. Zo goed zijn ze allemaal. 

Avondeten

- Bouillonsoep met broodballetjes
- Frit met saté en groenten
- Fruitsalade

Avondactiviteit

Zwemmen in nieuwe zwembad van Telfs.

Programma morgen

Morgenvoormiddag rijden we naar Innsbrück. Daar gaan we naar de Olympische schans en daarna gaan we winkelen in het oude stadsgedeelte. In de namiddag gaan we wandelen en broekskiën in Arzl. We gaan ook een kijkje nemen in het schooltje van Arzl. 's Avonds gaan we de sneeuwklassenquiz doen.

Kamerorde

101  102  104  105  107   108 111   301  302 303 304 306 311
 10  7  9  9 10  8 10 10 8

 

Wist je dat

De wist-je-datjes worden straks nog aangevuld. Ik ben de website momenteel aan het aanvullen in de wachtruimte in het zwembad. Ik heb mijn zwembroek uitgeleend aan Keano die de zijne vergeten was. Ik zit hier dus achter het raam toe te kijken hoe de anderen zich amuseren.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 22 januari 2019 20:59

Media

Afbeelding galerij

Go to top