Het was deze week 'Vertelweek' op school. De leerlingen van 6A gingen aan de hand van een prentenboek vertellen in het eerste en tweede leerjaar. Ze zochten een knus plaatsje of hoekje op en vertelden een leuk verhaaltje. 

Vrijdagnamiddag gingen de leerlingen van 6A en de leerlingen van 1B samen op pad. We maakten een herfstleerwandeling richting het voetbalterrein van VK Heultje. Er moesten heel wat opdrachten samen opgelost worden. Dat ging van het zoeken van bepaalde bladeren en paddenstoelen tot het bekijken en bespreken van insecten. Het was leuk om te zien hoe geïnteresseerd de jongens en meisjes de opdrachten tot een goed einde probeerden te brengen. We maakten hiervan een hele fotoreportage. Klik op bovenstaande foto om de andere foto's te bekijken.

De jongens en meisjes van het zesde leerjaar waren vandaag te gast in het eerste leerjaar van juf Lotte en juf Esther. Omdat deze jongens en meisjes nieuw zijn in de grote school kregen zij een peter of meter van het zesde leerjaar. Bedoeling is dat de zesdeklassers de leerlingen van het eerste leerjaar helpen bij de integratie in een voor hen nieuwe school. In de loop van het schooljaar gaan we samen nog enkele leuke activiteiten doen. 
Klik op de foto om de andere foto's te bekijken.

Go to top