Dagverslag

Deze morgen zaten we om 8 uur aan de ontbijttafel. Om kwart voor negen waren we reeds op weg naar de skipiste. Hier hadden we voor de laatste keer onze Oostenrijkse monitors. Woensdag en donderdag nemen onze Belgische monitors, de meesters en de juf deze taak over. We skieden een ganse dag. Na het avondeten deden we nog een fakkeltocht.

Het weer

De dag begon met een streepje zon. Daarna kwamen de wolken weer opzetten. De temperaturen waren aangenaam om te skiën. Vanmorgen was het aan het hotel 4°. Op de skipiste had het lichtjes gevroren. Na de middag hadden we 1° aan het middenstation. Voor morgen voorspellen ze veel sneeuw. Afwachten of die er ook hier gaat uitvallen. Woensdag en donderdag geeft de Oostenrijkse Frank Deboosere zonnig weer. ’t Is te hopen dat zijn voorspellingen beter kloppen dan in België.
Het weerbericht in Arzl : KLIK HIER

Ziekenboeg

Zieken zijn er niet. Shaney heeft vandaag terug op latten gestaan en ze heeft samen met Tom en meester Timothy de grote afdaling gedaan. (zie foto) Over haar knie klaagt ze niet meer. Gisteren was ook nog Ciara gevallen. Toch heeft ze nog de ganse dag mee geskied. Vanmorgen was haar knie helemaal dik. Ook met haar gingen we even bij de dokter langs. Zij moet een tijdje rusten. Daarnaast zijn er links en rechts wat blauwe plekken. De vermoeidheid laat zich stilletjes aan voelen. Daarom gaan we morgen niet skiën. De kinderen mogen dan uitslapen tot acht uur want we eten pas om half negen. Ciaria werd tijdens de avondwandeling door onze toeristen in de watten gelegd met een glaasje rode wijn. Embarassed

Het skiën

Het had lichtjes gevroren in Hoch Imst waardoor we een perfecte skipiste voor ons hadden. Alle leerlingen hebben meermaals de grote afdaling gedaan. Tot ’s middags lag de piste er ideaal bij. In de namiddag lag de piste er onderaan wat zwaarder bij. Een hele verademing met de voorgaande dagen. Toen kregen we twee dagen een zware papperige piste voorgeschoteld. De beginners hebben reeds heel veel vorderingen gemaakt en de gevorderden maken de rode piste onveilig. De kinderen zijn gedisciplineerd en luisteren heel goed. Het is een plezier om hier met hen te zijn.

Avondeten

- Bollekessoep
- Frit met wienerschnitsel en groenten
- cornetto

Avondactiviteit

Fakkeltocht

Programma morgen

Afhankelijk van het weer doen we morgen een wandeling door het dorp en gaan we broekskiën.

Kamerorde

101

102

103

104

105

107

108

109

110

111

8

8

9

7

8

9

7

9

8

9

Wist je dat?

- alle leerlingen al brieven of emails gehad hebben. Dank u wel !
- we het emailrecord van vorig jaar al verbroken hebben.
- er tussen de briefwisseling een doosje ‘merciekes’ zat voor de leerkrachten en begeleiders. Dank u wel papa en mama van Thomas.
- vandaag de gevorderden met parachutes aan skieden.
- vandaag alle broodjes van het lunchpakket op waren. Eten dat die ‘gasten’ kunnen !!!
- er jongens zijn die niet graag op de foto willen en steeds wegduiken als de meester met zijn fototoestel in aanslag staat.
- we deze avond kilo’s frit gegeten hebben. We krijgen onze broeken bijna niet meer dicht.

 

Laatst aangepast op maandag, 23 januari 2012 23:33

Meer in deze categorie:

Media

Go to top