Dagverslag

De bus was vanmorgen snel ingeladen waardoor we vrij snel konden vertrekken. Het was niet druk op de autosnelweg en we waren ruim voor 11 uur in Aywaille. Een stralend zonnetje verwelkomde ons. Na het uitladen van de bus werden de hutten verdeeld. Het terrein was herschikt na de overstromingen van vorig jaar. Dit was ons niet gemeld en daardoor was het wat improviseren. Terwijl we ons lunchpakket aan het opeten waren verdween de zon stilletjes aan. We verkenden de camping, bezochten het sanitair en maakten ons klaar om te gaan kajakken. We reden met de bus van de camping naar onze startplaats. Daarna was het waterpret voor een tocht van 8,5 km op de Ourthe. En die waterpret mogen we ook letterlijk nemen. Op het laatste van onze toch gingen de hemelsluizen echt open. We kropen dan ook door en door nat in de bus om terug naar de camping de rijden. En daar deed een warme douche wonderen. Het was nog even wachten op het eten. We sloten de avond af met een kampvuur.

Het weer

Een streepje zon en voor de rest heel wat regen. Voor morgen wordt er ook niet veel goeds voorspeld. We zitten de ganse dag op en aan het water. Een beetje regen kan dus geen kwaad.
Het weer in Aywaille : https://www.meteovista.be/Europa/Belgie/Aywaille/4055406

Ziekenboeg

We waren nog geen half uur op de camping of Frauke sloeg haar voet om. Haar enkel begon snel op te zwellen. We legden dadelijk ijs. Omdat ze niet op haar voet kon staan contacteerden we haar ouders. Zij opteerden ervoor om Frauke te komen halen en er bij ons mee naar het ziekenhuis te rijden. Als alles goed verloopt zou ze graag donderdagavond de avondactiviteit terug komen mee doen en ook blijven slapen. We duimen voor haar.

Avondeten

Pasta bolognaise, groenten en stokbrood. Als dessert was er yoghurt.

 

Omdat we hier wat problemen hebben met het internet sturen we via Whatsapp nog wat foto's door en de rest wordt morgenavond bij aan de website toegevoegd.

 

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 08 juni 2022 21:44

Meer in deze categorie:

Go to top