Dagverslag

We wekten de kinderen vandaag rond 7.45 uur. Er waren er nog niet zoveel wakker. We zijn ze stilaan aan het moe krijgen. Vandaag stond er de ganse dag klimmen op het programma. De klimgroeve lag op slechts 500 meter van de camping. We werden in vier groepen verdeeld. Twee groepen begonnen met abseilen, de andere groepen gingen klimmen. Weet je dat o.a. Lars, Lily, Noor en Rune ongeveer 50 meter hoog tegen een rotswand bengelden. De kinderen met wat schrik deden een kort parkoertje. Het abseilen was ook leuk. Hier moesten we een wand van bijna twintig hoog afdalen aan touwen. 's Avonds gingen we nog lasertaggen. Ook hier hebben we ons goed kunnen uitleven. Stijn, de papa van Frauke, bracht Frauke (met plaaster) terug naar de camping. Ze blijft slapen en gaat morgen met de bus mee naar huis. Dat noemt men groepsgevoel aanwakkeren. 

Het weer

Bewolkt in de voormiddag en zonnig in de namiddag met om 15 uur was lichte neerslag. Hier lieten we ons niet door afschrikken. We zijn het regenweer gewoon en we zijn geen watjes.

Ziekenboeg

Buiten het verzorgen van wat schuurwondjes hebben we geen werk gehad.

Avondeten

Barbeque. Eigenlijk een luxebarbecue. Drie stukken vlees per leerling : een worst, hamburger en kipfilet. Na het lasertaggen warmden we het vlees terug op en werd er terug gegeten. 

Avondactiviteit

Lasertaggen. Hier reden we met de bus van de camping naar toe. We speelden telkens in twee groepen op een superleuk en supergroot terrein. Vraag de verdere uitleg maar aan jullie kids.

 

 

Laatst aangepast op vrijdag, 10 juni 2022 18:16

Meer in deze categorie:

Afbeelding galerij

Go to top