Dagverslag

 - In de voormiddag hebben we een aantal spelletjes gespeeld met een doorschuifsysteem. Kubben, netbal, gooien met een frisbee, bowling en voetbal stonden op de planning. Na de middag zijn we naar het strand gewandeld, voor de allerlaatste keer. Hier hebben we de groep in twee gedeeld. De ene groep ging met de gocarts rijden, de andere ging springen op de springkastelen. Daarna werd er gewisseld. Tenslotte zijn de kinderen getrakteerd op een verrukkelijk ijsje. In de avond hebben de leerlingen voor een laatste keer een bezoek gebracht aan de duinen en de speeltuin. Ook moesten ze hun valies inpakken.

Het weer

- Het was weer goed weer vandaag. Een beetje minder zon vergeleken gisteren, maar geen regen. We hebben alweer veel geluk gehad. Je krijgt altijd het weer dat je verdient. 

Eten

- In de ochtend hebben we boterhammen, cornflakes gegeten. Als middagmaal was het groentensoep met een sandwich en/of pistolets, boterhammen. Als avondmaal hebben we kunnen genieten van een lekkere BBQ en frisco als dessert. Wat wil je nog meer als afsluiter. 

 

Ziekenboeg

- Voorbije nacht werden we verrast, Marthe werd geconfronteerd met de zwaartekrachtwet van Newton. Zij viel pardoes uit haar bed. Ze had een wond onder haar oog. De dokter van wacht had haar verzorgd. Vandaag hebben we een gelukkige Marthe zien rondfladderen.  

Laatst aangepast op donderdag, 20 juni 2024 23:44

Meer in deze categorie:

Afbeelding galerij

Go to top