Juf Katrien

Juf Katrien

Beste ouders,

Wat een geweldige week hebben we achter de rug in de klas! Jullie kinderen deden het fantastisch zonder de hulp van stagejuf Thaïs. We hebben enorm genoten van de voorwerpen die ze meebrachten voor de letterwinkel en hebben hier al veel leuke speel- en leermomenten mee gehad. Echt een topactiviteit!

Op dinsdag 7 mei geef ik de lettertas terug mee en zullen we de nieuwe letter 'V' introduceren (terugbrengen op 13/05)  en ook komt er een geschenkje mee.

Maar shhh, het is nog een verrassing wat we deze week allemaal hebben geknutseld, geknipt en het versje dat we hebben geleerd! Jullie kleuters krijgen dat dinsdag mee. En vergeet niet, op 12 mei krijgt er iemand dat geschenkje! Kunnen jullie al raden waarom? ?

Komende week is een korte schoolweek:

  • Woensdag 8/05: geen school (pedagogische studiedag)
  • Donderdag 9/05: O.L.H. Hemelvaart
  • Vrijdag 10/05: brugdag

Geniet van jullie weekend en het komende verlengde weekend!

Groetjes, juf Kelly

Beste ouders,

U bent van harte uitgenodigd om de prachtige werkjes van onze tijgertjes te komen bekijken tijdens onze klasexpositie thema ‘Dino ‘s’. We zijn trots op het harde werk en de creativiteit van onze tijgertjes.  Daarnaast wille we deze gelegenheid aangrijpen om samen de laatste stagedag van juf Thaïs te vieren.

Tentoonstelling op vrijdag 26 april 2024 om 15u00 in de tijgertjesklas. Daarna mag uw zoon/ dochter mee naar huis.

Deze week gaat de klas verder aan het werk in het Dino thema met juf Thaïs.  Juf Kelly werkt gedurende deze week aan de schoolrijpheid en stiekem maken we een geschenkje voor juf Thaïs haar afscheid.

Bij deze willen we u graag op de hoogte brengen van een kleine vertraging in het plaatsen van de foto ’s van recente gebeurtenissen en activiteiten. Door een technisch probleem ben ik momenteel niet in staat geweest om de foto ’s zoals gepland te uploaden. Dit probleem zou hopelijk komende week opgelost zijn en dan deel ik zo spoedig mogelijk de foto ‘s. Oprechte excuses en bedankt voor jullie begrip.

Vriendelijke groetjes juf Kelly

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste ouders van de tijgertjes,

We willen jullie graag op de hoogte stellen van enkele belangrijke ontwikkelingen binnen de tijgerklas.

Allereerst willen we jullie informeren dat juf Kelly De Rijck de komende maanden verantwoordelijk zal zijn voor de verdere voorbereiding van jullie kinderen op het eerste leerjaar. Samen met juf Kathleen zullen de tijgertjes in goede handen zijn terwijl ze deze belangrijke overgang maken.

Daarnaast willen we jullie laten weten dat juf Thaïs momenteel stage loopt bij ons in de klas. Ze zal de komende weken het thema ‘Dinosaurussen’ uitwerken.

De oudercontacten zullen worden verzorgd door juf Kathleen en juf Kelly. 

Mochten jullie nog verdere vragen hebben of behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie kinderen een succesvol en plezierig schooljaar tegemoet gaan.

Met vriendelijke groet,

Juf Kelly

Go to top