Juf Machteld

Juf Machteld

Beste ouder(s)

Zoals jullie weten werken we de komende week verder rond 'de koe'. We zijn nog lang niet uitgeleerd en uitgespeeld. 

Belangrijk:
- dinsdag 30 april: schoolvoorstelling
  De (groot)ouders die ons vervoeren kregen al een bevestigingsbriefje via hun kleuter. Bedankt alvast!
- dinsdag 30 april: oudercontact 
  De inschrijving is reeds gesloten. Vergat je dit toch, spreek mij nog even aan of stuur mij een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- woensdag 1 mei: geen school 

Alvast een heel fijn weekend gewenst met hopelijk af en toe een streepje zon! 

Groetjes
juf Machteld 

Beste ouder(s)

Aan de foto's te zien die de andere juffen namen en deelden bij onze kikkertjesfoto's hebben jullie kleuters zich volop geamuseerd in 'De Kloek'. Neem gerust een kijkje! 

De komende weken werken we rond de boerderij met als focus de koe. We hebben het over de uiterlijke kenmerken, waar we overal koeien vinden en wat hun functie kan zijn. Ook betrekken we wiskunde erbij en gaan we vlekken tellen, geven we de koeien een plaats ten opzichte van de stal en de boer(in) en nog veel meer.

Onze huishoek wordt een boerderij. Ons winkeltje wordt een zuivelwinkeltje waarin we ook weer ontdekken hoe het is om te betalen, te tellen, ... 

Vraagje: Wie thuis iets heeft in thema boerderij (bijv. overal, knuffelkoeien, verkleedkledij, ...) mag deze meebrengen (getekend met naam). Ook lege melkflessen, yoghurtpotjes, ... mogen meekomen om ons winkeltje te vullen. 

Belangrijk:
- 30 april: voorstelling 'het lelijke eendje'
- 1 mei: geen school 

Groetjes
juf Machteld 

Go to top