Tijdens ons verblijf in Oostenrijk houden we het thuisfront dagelijks op de hoogte van onze belevenissen en activiteiten. Elke avond wordt de website vanuit Arzl aangepast met teksten en foto's. Tweemaal bellen we ook naar lokale radio WFM zodat jullie de stem van zoon- of dochterlief kunnen horen. De leerlingen sturen ook nog kaartjes. Zelf e-mails naar huis laten sturen doen we niet. Jullie mogen zoveel e-mails sturen als jullie willen. We zetten hieronder alles nog eens netjes op een rijtje.

 • Brieven sturen
  Ouders, familieleden, vrienden en kennissen mogen zoveel brieven sturen als ze willen. Denk er wel aan om ze tijdig te posten en ze voldoende te frankeren. Denk er ook aan dat de Post zijn tarieven net verhoogd heeft. Verstuur uw brieven best voor het weekend. Anders komen ze waarschijnlijk niet tijdig aan, want wij vertrekken reeds terug naar huis op vrijdagvoormiddag 26 januari 2024.
  Dit is ons adres : Hotel Montana, (naam kind + GBS Heultje), Grube 2, A-6471 Arzl im Pitztal, Tirol-Austria

 • E-mails sturen
  E-mails mogen dagelijks gestuurd worden. Wij hebben een kleine laptop bij die constant online is en aan een printer hangt. Die print dag en nacht de e-mails af. De leerlingen krijgen de e-mails 's morgens en 's avonds. Tekst in kleuren, tekeningen, bijlagen, ... worden niet afgedrukt en direct verwijderd. Als je weet dat er tijdens de sneeuwklassen zo'n 500 emails binnenkomen dan begrijp je wellicht dat er heel wat inkt wordt opgebruikt. De e-mails worden niet beantwoord door de leerlingen.
  Dit is ons e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 • Radio WFM
  Op zondag 21 januari (6A) en maandag 22 januari (6B) 2024 bellen we tussen 19 en 19.30 uur naar lokale radio WFM op 105.4 FM. Alle kinderen krijgen hier dan de kans om de groetjes te doen aan hun familie. De mensen die dit missen kunnen het de volgende dag via een link beluisteren op de website www.wfm.be. We gaan de link ook op onze website plaatsen bij het dagverslag van dinsdag.

 • Telefoonnummer hotel + leerkracht
  Telefoneren kan en mag alleen in dringende gevallen. Wanneer dit gebeurt vraag je naar de leerkracht en niet naar de leerling. De telefoonnummers van de leerkrachten staan in de sneeuwklassenbrochure die de ouders enkele dagen voor het vertrek hebben gekregen. J

Laatst aangepast op zondag, 31 december 2023 15:28

Meer in deze categorie:

Go to top