De vakantie is gestart!

Lieve mama's en papa's

Allerliefste kevertjes

 

Het is zover, de vakantie is gestart. Wat hebben we er allemaal naar uitgekeken!

We zijn allemaal blij en enthousiast, we gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Het voorbije jaar zijn jullie zo gegroeid, letterlijk en figuurlijk. Wat hebben jullie hard gewerkt, gespeeld, genoten van ons klasje.

Ook verdrietjes en pijntjes zijn gepasseerd, maar niets dat we niet konden oplossen.

Met een lach en een traan zijn we door het schooljaar gegaan.

 

Aan mijn lieve kevertjes;

Wat ben ik enorm trots op jullie, dat valt niet te omschrijven. Ik ben zo fier dat ik voor een deeltje dit schooljaar jullie juf mocht zijn. Geniet van jullie vakantie en maak het onvergetelijk. Ik ben ervan overtuigd dat jullie in het volgende klasje ook zo goed gaan doen. Ik ga jullie zeer hard missen, jullie zitten voor altijd in mijn hartje!

 

Aan de lieve ouders van mijn kevertjes;

Bedankt voor het vertrouwen, bedankt voor alle medewerking en bedankt voor jullie inzet! Ook jullie wens ik een fijne vakantie toe.

 

Tot de volgende!

Liefs, Juf Evelien

 

De laatse dagen

 

Lieve ouders,

De laatste dagen van het schoojaar gaan in.

Tijd om ons klasje eens grondig te poetsen. Speelgoed, puzzels, ... gaan allemaal een sopje in.

Daarom mogen jullie kleuters elke dag iets meebrengen om in het klasje te spelen.

Dit mag speelgoed zijn, spelletjes, puzzels,... zolang ze er maar samen mee kunnen spelen.

 

Niet vergeten!

Zondag 26 juni is het schoolfeest.

Donderdag 30 juni mogen de kleuters tussen 9u en 11u komen afscheid nemen van de juf. Dan krijgen ze nog een attentie van de juf en een ijsje van de school.

 

Vriendelijke groetjes,

juf Evelien

Schoolfeestinfo

Dag mama’s en papa’s,

Hier nog even schoolfeestinfo:

Kevertjes verzamelen om 14u20 in hun klasje.

Wij dragen een witte (liefst effe) t-shirt en een jeansbroek of rok voor de meisjes. Mag een lange of korte broek zijn, dat speelt geen rol.

Na het dansje mag je je kleuter komen ophalen in de hal van de lagere school.

Vriendelijke groeten,

Juf Evelien

 

 

Schoolfeestinfo

Dag mama’s en papa’s,

Het schoolfeest staat voor de deur, wij zijn al superhard aan het oefenen.

De kleuters mogen een witte (liefst effe) t-shirt aan doen en een blauwe jeansbroek (kort of lang) of voor de meisjes een blauw  jeansrokje.

Het uur en plaats van verzamelen voor ons dansje is nog niet bepaald, dit zal ik later meedelen per briefje en op de website.

Vriendelijke groeten,

Juf Evelien

 

 

Thema Heksje Mimi op vakantie

Dag mama's en papa's

Het laatste thema van het schooljaar komt eraan. Binnekort gaan velen op vakantie, ook Heksje Mimi. Heksje Mimi is een klein ondeugend heksje die de zotste avonturen meemaakt. Deze keer gaat ze op vakantie, samen met de kleuters ontdekken we haar avontuur.

We gaan eens kijken op welke manieren we op vakantie kunnen gaan, vooral hoe we daar kunnen geraken. Naar waar kunnen we op vakantie gaan? Wat doen we allemaal op vakantie? Een heleboel om nog uit te spitten.

De foto's van onze ijsjesweken en ons speeltuinplezier kan je op de website vinden. Zeker een kijkje nemen!

Vrijdag 17 juni krijgen onze kids en lekker frietje, je hoeft geen boterhammen mee te geven.

Fijn weekend en vriendelijke groetjes,

juf Evelien

 

 

Thema Ijsjes

Dag mama's en papa's,

Deze korte week is weer omgevlogen, we hebben al superhard gewerkt aan ons cadeau voor papa. Wat zullen die binnekort blij zijn!

De volgende twee weken werken we rond een nieuw thema, IJSJES! Met het goede weer smaken ijsjes nog beter. We gaan zelf eens ijsjes maken, benieuwd of dat gaat lukken. Grote ijsjes, kleine ijsjes, ijslolly's, schepijs,... het worden weken om van te smullen.

Maandag 6 juni is het Pinkstermaandag en is ons klasje gesloten, genieten we van een lang weekend.

Donderdag 9 juni gaan we met de hele kleuterschool naar de speeltuin. Verder info hierover krijg je binnekort per mail.

Geniet allemaal van dit extra lange weekend!

Vriendelijke groetjes,

Juf Evelien

 

Thema Papa

Lieve mama's en papa's,

Het verkeer laten we achter ons. We hebben veel geleerden gefietst!

De komende week is een korte week, 3 daagjes maar. In deze 3 dagen gaan we al knutselen voor papa, vroeg begonnen is half gewonnen! Ik ben eens benieuwd welke vriendjes de naam van hun papa kennen, of weten hoeveel jaar ze zijn en weten wat ze doen als ze gaan werken. Je mag altijd een foto van papa meegeven, dan hangen we deze samen bij de mama's.

Foto's van de bosdag, grootouderturnen, workshop van Joetz en thema verkeer kan je terug vinden in de fotogralerij van ons keverklasje! Veel kijkplezier! Ps. super dikke mercie aan alle ouders/grootouders die zijn komen turnen en ons naar het bos vervoerd hebben. Onze kevertjes en hun juf zijn jullie dankbaar :)

Vriendelijke groetjes!

juf Evelien

 

 

Thema verkeer

Dag lieve ouders,

De voorbije 2 weken waren superfijn! We hebben veel bijgeleerd over de bloemetjes en de lente. Tijd voor een nieuw thema.

Volgende 2 weken werken we rond het thema verkeer, vroem vroem! In het verkeer kan het heel gevaarlijk zijn, we zoeken uit wat we wel en niet mogen doen als we op straat zijn. We leren hoe we ons zo zichtbaar mogelijk en veilig mogelijk kunnen verplaatsen. Welke voertuigen zien we eigenlijk in het straatbeeld en welke zijn de snelste? Of de traagste? De verkeersborden komen zeker ook eens aan bod, wat willen die nu eigenlijk zeggen. We wandelen een keertje tot aan het zebrapad en leren op een veilige manier over te steken.

Je mag deze 2 weken zo veel mogelijk met de fiets komen. We maken een fietsparcours en mogen vrij fietsen op de speelplaats.

! Niet vergeten! --> Donderdag 12 mei maken we een uitstap naar het bos.

Veilige verkeersgroetjes,

Juf Evelien

 

 

Thema Lente

Dag mama's en papa's

De eerste week leren over de lente was al heel fijn. Volgende week doen we hier mee verder.

We leren dat bloemen groeien uit zaadjes of bloemknollen in de grond. Hiervoor hebben ze licht en water nodig. Moederdag komt ook een dichtbij, onze verrassing voor de mama's ziet er al heel mooi uit. Op maandag mogen ze een foto van mama meebrengen, dan kunnen ze eens over jullie vertellen. We hangen deze dan op op ons magneetbord en kunnen ze elk moment eens naar de foto's kijken.

Fijn weekend allemaal!

Vriendelijke groetjes,

Juf Evelien

 

 

 

Thema Lente

 

Beste ouders,

De eerste schoolweek na de vakantie is alweer gepasseerd. Wat waren we allen blij elkaar weer terug te zien. Ik heb alvast de zotste verhalen gehoord over het bezoek van de paashaas! Deze week hebben we het rustig gehouden maar volgende week vliegen we er goed in.

We hebben het al gezien aan het weer, de bomen en wer horen de vogels weer volop fluiten. De lente is in het land, tijd om het ook in ons klasje binnen te laten. We leren over de bloemen, planten, bloesems, vlindertjes en de bijtjes. Er valt nu heel wat te beleven. Stiekem gaan we ook iets knutselen voor onze mama's, want die worden binnekort in de bloemetjes gezet.

Vriendelijke groetjes,

Juf Evelien

 

 

 

Pagina 1 van 4
Go to top