Dagverslag

- In de voormiddag zijn we naar het bakkerijmuseum geweest in Veurne. Dit was enorm interessant. Ons vervoer hiernaar was een treintje. De treinrit werd voorzien van dikke beats. Na het bakkerijmuseum hebben we een bezoek gebracht aan een militair kerkhof. De kinderen waren verwonderd.

Na de middag hebben we een competitie gehouden. Bouw het creatiefste zandkasteel. Alle kinderen hebben hier stuk voor stuk van genoten. Er zijn pareltjes van kastelen gebouwd. Onze jury: meester Guy en burgemeester, hebben de drie creatiefste uitgekozen. 

Om de dag af te sluiten hebben de kinderen gespeeld in de speeltuin aan het hotel en hebben we geoefend voor het schoolfeest. 

We hadden vandaag ook een jarige gevierd. Fijne verjaardag Ilaya! 

Het weer

- Ondanks dat het vandaag een beetje geregend heeft, hebben we al onze activiteiten kunnen laten doorgaan. We hebben vandaag veel geluk gehad. 

Eten

- In de ochtend hebben we een boterham gegeten. Als middageten hebben we lekkere tomatensoep, gekookte aardappelen met cordon bleu, appelmoes en vleesssaus gegeten. Met een appelsien als dessert. Dit viel bij alle kinderen goed in de smaak. 

Laatst aangepast op woensdag, 19 juni 2024 14:36

Meer in deze categorie:

Go to top